depp

depp som i deppig eller depp som i johnny depp?

depp som i deppig tyvärr.
känner mig väldigt ledsen,arg och rädd. vet inte vrf jag är rädd, men jag är arg för att betty är jobbig som faan. jaag vet att det är en hund, en väldigt duktig sådan, men jag är inte van med hundliv och jag föredrar och kommer alltid älska katter mer! så det så! och jag är ledsen för jag har fått tråkiga nyheter och saknar livet i ringarum! jag har också väldigt ont i min kropp efter inatt:s måste ha legat i nån helkonstig ställning inatt för jag kan knappt röra mig.. aja, finns ju större problem i världen så man ska väl inte klaga men jag bara måste skriva hur jag känner och mår.

nu ska jag nog sova, imorrn äre party, fast utan dricka för min del! det är slut på det! typ nån vecka till ..

hejdå


godkväll!

alltbra? själv så äre heelt ok! är seg och ser inte fram emot morgondagen! ska upp tiidiigt! ska på möte med min jobbcoach på studiefrämjandet. har ju inte direkt gjort nåra framsteg.. men men! har ju sagt att jag ska ta i körkortet först som jag kanske har inom en vecka!!!!!?! börjar redan bli nervös! klarar jag inte det denna gång så lägger jag fan ner allt. nää det gör jag inte men jag kommer väl känna att jag vill göra det!

en annan grej som jag tycker är lite läskigt är att i lördags så lekte jag med betty och hon bet tag i min arm som hon brukar göra när vi leker men den här gången så bet hon liite hårdare, gjorde ett litet hål i min arm och ett stort jävla blåmärke som har gått från gulgrönt till blått och nu rööött och en jävla bula äre av det hela! gabbe tycker att jag ska till vårdcentralen och kolla så det inte är inflammerat eller nått.
har tagit bild på blåmärket men datan är ju som sagt för seg! så lägger in bild om nån vecka då internet är normalt igen! eller så kanske jag bloggar via mobilen lite senare och lägger in en bild! ska prova, har ju aldrig bloggat med mobilen.
aja.
i helgen stannar vi kvar i stan! blir nog en tripp till åby och till gabbes moster, blir nog mysigt! dom har ju typ världens finaste hus också! MY GOD!

nu ska jag förbereda mig inför sängen!
PÖss

helgen!

hejhejlängesen!

har inte orkat blogga men ska berätta lite om helgen! i fredags åkte vi hem till ringarum, där blev det gooood mat, på spåret och skavlan! sen höll jag mig vaken till kl2 och kollade på hope for haiti! på lördagen började jag o pappa med en långpomenad med betty, städning och ännnnu mer gooood mat sen när mamma kom hem så blev det räkor, ost och annat gott, sen såg vi på golden globe award som pappa hade spelat in! och när vi skulle sova så såg jag att screen actor guilt award gick direktsänt på kanal 9, så det blev ännu en sen kväll/natt för mig! jag är jävligt besatt i galor måste jag säga! jag tyckte iaf att inglorious basters borde ha vunnit fleeer priser!

igår åkte vi tillbaks till norrköping och såg på johan falk och åt after eight. och idaaag så har jg städat, gått promenad med betty OCH börjat plocka inför flytten! Ni som inte visste så ska jag o gabbe flytta IGEN! vi ska flytta till porten brevid där vi bodde förut! en 2:a på 67kvm och diskmaskin! det är fan det bästa! diskmaskinen! sen balkong och ett eget duschrum! :)

tyvärr så kan jag inte lägga in bilder nu när datan blivit seeg!
pöss


P3GULD2010

jöpp, det ser jag o gabbe på nu. jag säger bara fyyy faaan vad mycket skit det finns! jag gillar inte amanda jensen och timo räisinen! vilka hemska människor! FYYYYy

imorrn blire luncha med matillda på paus sen vidare till körskolan! första gången jag är där sen jag kugga uppkörningen.. usch jag mår bara dåligt så fort jag tänker på körskolan. bara skriker pengar, deppression och otur i huvudet på mig! men en ny uppkörning är bokad och jag är faan i mig värd körkortet nu!

sist men inte minst så måste jag säga att jag har fått lite 2012noja. TÄNK OM jorden går under. det vill jag inte. har ju inte ens gjort 99.9% av det jag vill göra innan jag dör. tänk dig att vakna 21 eller 22 dec 2012 och veta att det är så! då tar jag hellre mitt liv sekunden innan det händer så jag slipper se allt försvinna! nääääää fyyy :(

NU: kissa sen sova

hejdågonatt

hejeigen

det blev inge golden globe inatt! hade helt enkelt ingen ork att gå upp 2 och gå o lägga sig kl 5 . fy nej!
kollade istället på den idag på my beloved Youtube!!

nu ska jag sova! har tvättid kl 7 imorrn bitti!

hejdå



heje

inte bloggat på ett tag men jag har inte haft nån lust eller ork.
igår var jag sjuk. började kräkas vid 2 på natten till lördagoch kräktes till kl 4 på dan på lördagen så jag kräktes i över 12 tim . idag mår jag jättebra! är bara öm i magen, tunga och hals.

ikväll när jag går och lägger mig så ska jag ställa kl på 2 (på natten) då ska jag nämligen gå upp och se golden globe som kommer gå tills kl 05 !!:s jag är nämligen gaaaaalen i just filmgalor!



det blev ett kort och tråkigt inlägg!!
pusshej

tänkte lägga in en kul bild på alice, tove och mig, men blogg.se vill inte det.

plåtning och sladd

hejhejhejehejhej!

idag har varit en riktigt bra dag! mycket händelserik och rolig!

först en plåtning med sofie som sminka mig och är världens bästa makeupartist FOR SURE!
kolla in hennes blogg: makeupbysofie.blogg.se !!!
det var jävligt kul och kaaaalllt:p
sen sladda på isen i ringarum! jag åkte själv lite men måste fan erkänna att jag åkte i ett par gånger! hhahha. men imorrn gör vi ett nytt försök på dagen, så kom om ni vill köra!

här kommer ett lite smakprov från plåtningen vi hade idag! mer kan ni hitta hos sofie såklart! (PUSSPÅDIG VÄRLDENS BÄSTA<3)








pösss

hejigen

det blev inge viken. utan vi stanna i ringarum och lagade mat till mami o papi och kollade på på spåret, mitt nya favoritprogram!!!! jävlar vad jag kan alltså!

jag är också jävligt festsugen, så om det finns nån fest (UTAN UTGÅNG TACK) imorrn så hör av er, I'll be there.

nu ska jag nog bädda ner mig i en säng med ett glas vin i handen och kolla på tropic thunder. måste ge den filmen en ny chans, för när jag såg den första gången så tyckte jag att den sög gaaaaanska så hårt. jup

okej! byebye then





jobbbojobbojobb

kollar jobb på arbetsformedlingen.se. funderar på att söka jobbet som lärare i transportteknik och bussförarutbildningen på eber. det äger jag ju i.  nääää men 3 inlägg inom loppet av 12 tim är inte illa.

idag åker vi ner till viken och ska fira danne som fyller 19 år. sen spenderar vi lördag och söndag i ringarum. på söndag ska jag göra en vinterplåtning med sofie. mysmyspysmys




vadannarsskullejagskriva?!

tänkte göra ett sånt här töntigt test eller vad det är så jag blir trött o kan somna nån gång.


Höger- eller vänsterhänt: vänster
Humör just nu: irriterad
Favoritgodis: typ mintchoklad
Är det nåt du absolut inte äter: marsipan
Kläder just nu: morgonrock
Musik just nu: edward sharpe & the magnetic zeros(trorjag?)
Vad sa du senast: jag kan inte sova!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:kanske 70talet
Sommarplaner: badabadabaabdabdbabdba
Fisk eller badkruka: bådeoch
Saft eller alkohol: är inte sådär jätte förtjust i saft så det får väl bli alkohol
Hur många kuddar sover du med: bara 1 gabbe har haft bort min andra schööna kudde på arvikafestivalen i somras. vill inte haaaa nån annaaan
Favoritväder: jag är en vintertjej men just nu får jag faan i mig välja sommar&sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: vet inte
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: bådeoch
Bästa film: mångamånga! men just nu typ i love you man, inglorious basterds
Tror på liv på andra planeter: hoppas jag inte
Kommer du ihåg din första kärlek: såklart, jag är ju fortfarande ihop med haan!
Älskar du henne/honom fortfarande: ehhh ja!
Har du några homosexuella vänner: ja
Tror du på mirakel: vene
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jaaaaa
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ja nej jaaa? nope ja
Ser du på kärleken som ett misstag: naaee
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1-2
Bio eller promenad: bio
Är du kittlig: ja! låt mig va!
Snarkar du? nej men jag sparkas
Stjärntecken? skorpion
Rädd för insekter? spindlar
Äckligaste insekten: spindlar
Största svaghet: jag är för snäll
Det här är jag bra på: alfapet
Bästa bok?   är jag töntig om jag säger twilight?? ja det är jag! nää jag vet inte
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
stanna tiden
Vad vill du jobba som? vet inte. kanske konstvetare eller tapetserare
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? pomme från mcdonalds
Skriver du dagbok? tänkte ta bort bloggen och skaffa mig en dagbok istället
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? inte pierca mig iaf. men mer tatueringar blire när pengarna rullar in.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) säg en person som är lika pedant som monica i vänner! JOO JAAG . städar varje dag
Gungar du på stolen? nae tror inte det
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? absolut
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? ja
Gillar du att sjunga? ja, men bara då jag är själv! rena mariah carey liksom
Anser du att du är stark? hahahaha
Brukar du sola? nej
Vad gör du om du får hicka?hickar?
Röker du? då jag festar så följer ciggen med
Snusar du? nej
Använder du knark? nej, varför?
Kaffe, te eller inget? kaffeochte


jöpp nu blev jag uttråkad och trött
gonatt

nattblogga

jag kan inte sova. har för mycket tankar i huvvet. jag börjar bli väldigt nervös när det gäller min ekonomi och mina planer inför framtiden. t.ex så vill jag resa maaassa innan jag fyller 25. HUR FAAAN skajag hinna det ?!?! och så det där jävla körkortet som hatar mig. jag är sååå äckligt nervös att gå tillbaka till körskolan igen och lägga ännu mer pengar på körkortet. jag fick iaf av pappa i julklapp att han betalar resten! men jag hatar det ändå! jag kommer aldrig klarat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111   har redan lagt typ***** späään påt så man kan säga att jag suger på att ta körkort . när jag tar det så ska jag iaf INTE fira. faaan i helvete att jag firar ett körkort jag kämpat hur länge som helst för o aldrig klarar det. pinsamt..

aja nu till nått positivt: jag o gabbe åkte till frida o fredrik idag och drack mängder av kaffe och spela alfapet. jag tycker om frida och fredrik. aallltid när jag kommer hem till dom blir jag så glad och blir som ett barn. bra vänner detdära. synd att vi inte hänger så ofta som jag vill:/
och en annan positiv grej är att jag ska förhoppningsvis träffa sofie på söndag. henne träffar man aldrig längre :( jag saknar våra "festa till halv 7 på morronen fester" i ringarum och järngängets spökrundor bl.a. det var roliga tider som jag brukar tänka tillbaka till .



hitta en bild på mig och min pappa från julafton! jag älskar min pappa! han är lika barnslig som jag. vi kan liksom sitta och ta kort o göra skitfula grimaser och skratta till vi får magont. <3

gabbeluttpuss

han får avsluta inlägget! pös

RSS 2.0