heje!

ÄR GLAD! JAG ÅKER TILL STOCKHOLM IDAG! Jag ska nämligen åka o hälsa på snyggaste kusinerna! Jag åker halv 5 med tåg med min storebror som ska hem. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir iaf lugn utgång ikväll och imorrn middag o brakutgång!!WOP

Idag är jag också uppe med tuppen! Hade tvätttid kl7, och så har jag inte sovit inatt, har varit för exhalterad och bara haft körskola i huvudet eftersom det är snart teoriochuppkörningsdagen! Säger inte när för om jag inte klarar det så vill jag inte att nån ska veta!

I onsdags storhandlade vi! Så nu är frysen full och det är såå jävla skönt! O JUSTE! Idag ska jag också hinna åka till Sofie på hennes jobb för hon ska sminka mig!

Jäpp! Det var det!

Pöss


kommerintepåenrubrik

Hur läger man in bild? Försökte lite igår men det gick inte så nån får gärna berätta hur man gör. Samma sak när det gäller länkar. Betyder det att jag är korkad när jag inte vet hur man gör eller?? :s

Idag tog jag en redig sovmorgon som jag ångrar nu när jag vet att det blir mörkt snart, sen efter att jag hade gått upp så gick jag direkt till hundgården med Betty. Där vänta samma härliga gäng tanter som jag brukar sitta med i hundgården, dom är mycket trevliga och vi pratar om allt möjligt.
Ikväll ska jag hem till Matillda och se på Desperate Housewives som vi numera brukar göra varje tisdag, också mycket trevligt! Matillda och jag är väldigt lika. Vi har jämt samma problem vi brukar prata om, hon har bra musiksmak och vi har båda sett anna books tuttar före och efter. MYCKET TREVLIGT!

Jahopp men det här med bloggande går ju bra. Kanske inte skriver så roligt men det är ju bara för att jag sitter hemma hela dagarna, me nmen ni behöver inte läsa sen. Tycker bara det är skönt att få skriva av sig lite!

okej, hejdå

BLOGG??CORNELIA?NÄE?!

Jag vet! Jag har skaffat mig en blogg. Jag som sa att jag aldrig skulle göra det.
Frida har iaf gjort designen! TACK SÅ MYCKET FRIDA, DU ÄR BÄST<3
Jag och Frida satt hemma hos henne och lira farmville när jag plötsligt sa att jag var sugen på blogg och så VIPS. Vi klurade iaf på namnet i typ en timme och jag skäms lite vad vi kom fram till men nu får jag väl heta det. :)

Idag har jag o Gabbe storhandlar och sen åkte vi till min morfars grav, har liksom inte varit där på ett par år men det kändes bra att åka till honom o lämna ett ljus, fick faktiskt en tår i ögat. Jag kände mig dum att jag inte varit där tidigare eftersom hans grav ligger inte alls långt bort och att vi bara lämnade ljuset o gick direkt, hade inte gabbe varit med hade jag nog stannat en stund o tittat på hans grav och kanske tillochmed pratat lite men då kanskegabbe tyckt att jag är konstig :s aja.

Hoppas ni stannar kvar och läser, vet ju inte hur mycket uppdateringar det kommer bli men ska försöka så gott jag kan!

pöss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0