hejtråkigablogg

har inte bloggat på ett tag men jag tycker inte det är roligt. jag ska nog köpa mig en dagbok istället, då slipper man oroa sig för stavfel, och personers åsikter.

idag är det dagen innan julafton och vi håller på för fullt här hemma i ringarum med maten, städning och sista julklapparna att slå in! till mormor har jag köpt en jääättefin ram som är från mig o simon, så vi piffa till oss tidigare idag och så tog gabbe kort på oss som vi ska ha i ramen :) blev lite flumkort men fick fram en hyfsad bild efter ett tag:p

nu ska jag göra det numera traditionella julgodiset! pöss


simon och jag  tidigare idag





den slutgiltiga bilden:



påbättrehumör

idag är jag på bättre humör! har släppt det där med uppkörningen lite.

igår åkte jag o gabbe till viken. blev faktiskt en liten pensionärskväll. först liiiite idol, sen på spåret, skavlan och sen fredspriskonserten. mycket bra!
idag blire nog lika lugnt!

aasså faaaan vilken tråkig blogg det här är ! men ingen behöver läsa, tycker bara det är skönt att skriva av mig!

pöss

varning!deprimerande inlägg

jag har inte uppdaterat på länge men det är bara för att jag har varit upptagen och igår var mitt livs värsta dag. har nog aldrig varit så besviken, ledsen och arg på mig själv.  jag tror att jag var väldigt ond i mitt förra liv för tydligen så förtjänar jag inget gott i detta liv. jag är FORTFARANDE arbetslös (är också jävligt trött på dom som klagar över att vara arbetslös i typ 1-2 månader. liksom testa 1½ år istället!!) SEN så förtjänar jag inte att vara lycklig, jag är faaaattttig, jag går upp i vikt, jag failar på uppkörningen . jag hatar livet kan man helt enkelt säga. '
jag älskar iaf gabbe, min familj/släkt oooch nåra vänner . jäpp

rubrik

hahaha! vare inte jag som sa att jag INTE skulle säga när teori&uppkörning skulle äga rum?! ahaha, aja, teorin äger rum imorgon men uppkörning är jag mer osäker på så den säger jag inte.
jag är bajsnervös men tror inte jag borde vara det, har pluggat järnet ju. men om jag inte klarar det så kommer jag gråta jättemycket och kommer säkert vara skitsur och skitbesviken i nåra dagar..

imorrn åker också gabbe till tyskland över dagen, han ska dit med jobbet. och jag som behöver diiiitt stöd när jag inte klarar teoooorin!!!!!!!!!!1111111111111

härligaringarum

jag gillar ringarum! eller jag älskar ringarum faktiskt! speciellt nu när julbelysningen är framme och man känner julafton närma sig. jag älskar också ringarum på sommaren då man kan ligga halvnaken på altanen utan att nån ser :)

jag tänkte lägga på en bild med det här inlägget men det är pappas dator och det finns inga roliga.

lpöss

gonatt

det är fredag och jag är för trött för att utföra "vara uppe sent dagen".. får bli imorrn istället.

jag är i ringarum och det är sjukt skönt att vara tillbaks på landet! imorgon väntas en riktig mysdag som kommer att bestå av promenad, te och filtar. oooooch lite plugg också:p

jag veeet att min blogg inte är den roligaste, men komiiigen! jag är ny på dethära. liksom vad vill ni ha? mode, skvaller, eeeller kanske tips på hur man startar en biodling, inte vet jag.bajs?
 skitsamma! ppöss

 


Torsdag!

det har varit en hyfsat bra dag idag faktiskt! hade körlektion förut som gick riktigt bra:) och nu väntar en kväll som består av godis, halv 8 hos mig,mammas pojkar och sen lite plugg dårå. och imorgon är det fredag! då ska jag till frida och mysa, sen åker vi hem till ringarum och äter gott!

måste bara säga att jag äääälskar den nya musikalserien Glee ! Jag har sett serien på internet och tycker den är skitbra! Så ni som inte har sett den får faan ta o göra det nu!

blir antagligen ett inlägg lite senare ikväll också!
pöss


time for bed

två inlägg på en dag?! not bad not bad.

idag lagade jag lax potatis och romsås till mig och min herre. smakade mycket trevligt!
sen vid 7 drog jag mig till matillda där vi tittade på halv 8 hos mig, plastikkirurgerna och desperate housewives sen färgade hon mitt hår också! skulle bli rött men ser nu när det har torkat att det är bruntrött. JAG VILLE BARA HA RÖTT:( aja, kanske blir bättre när man ser håret i dagsljus imorgon:)

imorgon ska jag också ta vaccin, ha körlektion och pynta lägenheten vacker med diverse julprylar!

nu ska jag dra mig mot sängen!pöss


dålig uppdatering

stockholm var great! har nog aldrig haft så kul där! jag är lyckligt lottad att ha så underbara kusiner!
vi var ute både fredag och lördagen på soap bar, solidaritet och village. och jag måste säga att tydligen ska man behandla taxichaufförerna som skit där:p hahah! jag gjorde också sämsta valet på lördagen! jag tveka om jag skulle med till village lördagen också men valde att ta taxin hem. OCH VAD MISSADE JAG DÅ?!? JOO! hanna och jessica festade loss med kanye west! det kunde ha varit jag!:(:(:(:( inte för att jag lyssnar på honom, men ändå!!1:(

snart ska jag till körskolan, plugga och köra! wish me good luck!

jessica jag och hanna på village
jessica jag o hanna på village


vi på solidaritet



PÖSSHEJ

RSS 2.0